Asko Group a obținut premiul „Customer 1st Award Winner” pentru activitatea desfășurată în 2020

                   
Ne străduim să fim mai buni de la an la an!
Zilele acestea, a sosit distincția Mazda „Customer 1st Award Winner”, pe care echipa Asko Group a obținut-o pentru activitatea desfășurată în anul 2020. Recunoașterea a venit chiar de la Mazda Romania, într-o competiție în care au fost înscriși toți dealerii ce reprezintă marca la nivel național.

Premiul atestă că am reușit performanța de a livra clienților cea mai bună experiență de care pot avea parte la Mazda, în zona București-Ilfov, punându-i întotdeauna în centrul activităților noastre și tratându-i cu prioritate.
Clienții care ne-au trecut pragul anul trecut și-au exprimat satisfacția referitor la interacțiunea cu reprezentanții departamentelor de vânzări și de service, iar feedback-urile lor pozitive ne onorează.
Design-ul premiului a fost realizat special de Mazda Research Europe, centrul de cercetare-dezvoltare al companiei nipone care proiectează noile modele pentru Europa, și sugerează o formă aerodinamică de inspirație Kodo.
Dacă nu ai apucat încă să ne treci pragul, te așteptăm la locațiile noastre din București! 📌

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>