Caroserie de vopsit? La Mazda by Asko Group, plătești mai puțin și primești mai mult!

Mazda ta a suferit avarii? Cel mai bine o repari la o reprezentanță autorizată! Tehnicienii noștri sunt deja familiarizați cu automobilele Mazda și ai garanția că se vor ocupa de ea la cel mai ridicat nivel.

În cazul daunelor care implică și caroseria, scădem din suma finală de pe factură: la trei elemente de caroserie vopsite, pe al patrulea îl vopsim gratuit!*

De ce să alegi Mazda by Asko Group?

Reparațiile din service-ul nostru se fac doar cu piese originale. În plus, îți putem pune la dispoziție certificatul de garanție și documentele de proveniență ale acestora, deoarece considerăm că transparența și corectitudinea sunt valori de care nu trebuie să uităm.

Pentru noi, să repari o mașină înseamnă mult mai mult decât a respecta standardele de producător. Înseamnă a fi pasionat de lucrul bine făcut care funcționează și pentru care ți-ai pus la contribuție mintea, inima și energia. Cei care vin să-și repare mașini aici sunt oameni ca noi. Așa că, atunci când reparăm o mașină, o reparăm ca pe propria mașină, cu care ne plimbăm familia și pe cei dragi.

Trimite-ne o solicitare!

Calea Giulești nr. 121, Sector 6, București

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul

Sau apelează-ne

0746.656.656

(luni-vineri, 08:00-17:00)

* Suprafața acestuia nu trebuie să fie mai mare decât media celorlalte trei suprafețe vopsite.