Beneficiezi de asistență rutieră gratuită la orice vehicul cu revizia completă realizată în service-urile Mazda by Asko Group.

Împreună în fiecare călătorie!

Vino să faci revizia automobilului tău în service-urile Mazda by Asko Group și primești asistență rutieră gratuită în România sau UE.
Situații în care beneficiezi de asistență rutieră / evenimente acoperite:
✅ Defecțiuni mecanice sau electrice, ca urmare a unei erori de funcționare a vehiculului, ce duce la imposibilitatea de a mai porni autovehiculul, care împiedică funcționarea sa în mod normal sau nu mai poate continua călătoria în condiții de legalitate și siguranță.
✅ Chei pierdute sau încuiate.
✅ Lipsă curent sau baterie slabă
✅ Lipsă de combustibil, alimentare combustibil greșit.
✅ Accident rutier, furt, tentativă de furt sau vandalism.
✅ Pneuri tăiate sau pană dublă.

Prelungește-ți asistența rutieră la Asko Group!

Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București

 Șoseaua de Centură 57, Chiajna, Ilfov

Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
Introdu seria de șasiu a automobilului tău Mazda, fără spații (ex: JM4BP6SGA01215937). Aceasta e formată din 17 caractere alfanumerice și se regăsește pe certificatul de înmatriculare al automobilului.
ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul

Sau apelează-ne

*Ofertă valabilă până la 31.05.2024 la service-urile Mazda by Asko Group de pe Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București și Șoseaua de Centură nr. 57, Chiajna, Ilfov.